Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør yourwhitening ved mine tænder?

Det sorte pulver fjerner forsigtigt misfarvninger på tænderne, og hjælper til at lysne dem på en naturlig og effektiv måde. Samtidig fjerner det plak og andre urenheder samt giftstoffer, og giver en sund mundhygiejne og et flot lyst smil. Pulveret polerer dine tænder. Dog uden at have en skadelig virkning, idet ingredienserne er så fint pulveriseret.

Hvilke ingredienser indeholder yourwhitening?

Alle ingredienser er veganske og organiske naturingredienser uden tilsætningsstoffer og andre kemikalier og er derfor på ingen måde skadeligt. Yourwhitening indeholder:

 

90 % kokosnød/trækul

6 % bentonite ler

2 % menthol

2 % kokosolie

 

Kokosnød/trækul:

Også kaldet aktivt kul er en naturlig, sikker og effektiv behandling til forgiftning og fjernelse af giftstoffer fra systemet. Aktivt kul kan fjerne lugt og virke desinficerende. Det aktive kul består af kokosnøddeskaller som bliver brugt til naturlig helbredelse.

 

Er dine tænder misfarvet af kaffe, te, vin eller bær? Aktivt kul hjælper med at blege tænderne, samtidigt med at det fremmer en god mundhygiejne ved at ændre pH-værdien i munden, hvilket modvirker huller i tænderne, dårlig ånde og tandkødssygdomme.

Det bleger tænderne ved at absorbere plak og mikroskopiske ting, der misfarver tænderne. Brugen af aktivt kul til dette formål er et økonomisk alternativ og en helt naturlig måde at få et strålende smil.

 

Bentionte ler:

Alverdens folkeslag har fra oldtiden til i dag anvendt ler som medicin, og montmorillonit ler findes mange steder i verden bla. i USA, Frankrig og Italien. Bentoniete ler har været brugt i mange generationer til at støtte fordøjelsen. Indianerne har for gammel tid haft for vane at medbringe lidt ler i deres oppakning. Hvis de så blev udsat for sygdomme i maven eller forgiftninger via maden så indtog de lidt ler opløst i vand. Dette klarede hurtigt helbredsproblemet. Bentonite leret har evnen at den kan opsuge mange gange sin vægt af bakterier, toksiner og affaldsstoffer.

Derfor modvirker leret dårlig ånde. Ler virker som en indre mundvask idet det ofte er giftstoffer i fordøjelseskanalen som er årsag til den dårlige ånde.

 

Menthol:

Er en organisk forbindelse afledt af pebermynte plante. Det frembringer et køle-eller lindrende fornemmelse i halsen og munden. Menthol modvirker irritationer, renser og opfrisker munden. Det er endnu et naturprodukt, der hjælper til god oral hygiejne.

 

Kokosolie:

Kokosolien blev for næsten 4000 år siden anerkendt som et helbredende middel i den asiatiske verden og herhjemme er man også begyndt at få øjnene op for de mange muligheder, kokosolien har at byde på. Koldpresset kokosolie indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter, som gør den ideel til mange forskellige anvendelsesmuligheder. Kokosolie er rig på laurinsyre og er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende virkning.

Kokosolien bruges til at give en meget mild smag af kokos og til at fugte tandkødet og læberne. Fedtsyrerne i kokosolien laver nemlig en barriere, som holder fugten fast.

Hvordan bruger jeg yourwhitening?

Det er meget nemt at bruge yourwhitening. Brug yourwhitening 1-2 gange om dagen inden almindelig tandbørstning og få et strålende smil indenfor 20 dage. Sådan gør du:

 

  1. Fugt din bambus tandbørste
  2. Dyp den i yourwhitening pulveret
  3. Børst tænderne – så pulveret bliver fordelt på alle tænder.
  4. Lad det sidde i ca. 2 min.
  5. Spyt ud og skyl munden grundigt med lidt vand.
  6. Børst efter med tandpasta. Så du ikke efterlader sorte rester.

Hvornår kan jeg se resultater?

Du kan allerede se en forskel efter 7 dage, hvis du har brugt yourwhitening hver dag. Men du opnår de bedste resultater, hvis du børster dine tænder med yourwhitening dagligt i 20-25 dage.

Resultatet kan variere fra person til person – alt efter hvor misfarvet dine tænder er.

Hvad sker der, hvis jeg kommer til at synke produktet?

Det er ikke farligt at synke yourwhitening. Alle ingredienser er veganske og organiske naturprodukter uden tilsætningsstoffer og andre kemikalier. Det smager nok ikke så godt, men drik et glas vand og skyl munden efter.

Hvad sker der, hvis jeg får yourwhitening på tøjet, i vasken eller andre steder?

Hvis du får produktet på tøjet, vasken eller andre steder, kan du bare skylde efter med vand og fjerne produktet med en klud – ligesom du vil gøre med almindeligt tandpasta. Det er hverken farligt og misfarver ikke, så længe du fjerner produktet med det samme efter du har spildt.

Hvad betyder fuld tilfredshed eller pengene retur?

Vi har selv testet yourwhitening og kan stå 100% inde for vores produkt. Skulle du alligevel ikke være tilfreds efter du har prøvet produktet i 5 dage, kan du kontakte YOURwhitening på info@yourwhitening.dk og få fuld returret – dog skal vi høre fra dig senest 5 dage efter modtaget levering for at få alle penge retur.

Hvad betyder det, at yourwhitening er MSDS godkendt?

At være MSDS godkendt betyder, at vi angiver de korrekte ingredienserne på vores indholdsdeklaration på produktet. Det er en sikkerhed for dig som forbruger, at der ikke er andre ingredienser i vores produkter end det der står nævnt. Vi fremsender gerne vores MSDS på forespørgsel.

 

Mere om MSDS:

MSDS er et sikkerhedsdatablad eller en leverandørbrugsanvisning, der skal medfølge kemikalier til professionel anvendelse. Sikkerhedsdatabladet er krævet af EU forordningen REACH.

Enhver der leverer kemikalier med henblik på professionel anvendelse skal lade kemikaliet følge af et sikkerhedsdatablad, hvis kemikaliet indeholder klassifikationspligtige stoffer.

Det formelle dokument identificerer fabrikanten af ​​materialet (navn, adresse, telefon og faxnummer) og indeholder normalt (1) kemisk identitet, (2) farlige ingredienser, (3) fysiske og kemiske egenskaber, (4) brand- og eksplosionsdata, (5) reaktivitetsdata, (6) sundhedsfarer data, (7) eksponeringsgrænser data, (8) forholdsregler for sikker opbevaring og håndtering, (9) behov for beskyttelsesudstyr og (10) spildekontrol, oprydning og bortskaffelse.